Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogyan lehet a legegyszerűbben...

Hogyan lehet a legegyszerűbben eltávolítani a stukkókat?

Figyelt kérdés
Az előző tulajdonos a stukkózott panelbarokk stílus híve volt, ami egyrészt nem volt szép, de most már akadályoz is dolgokat, szóval valahogy le kellene szedni a falragasztott díszleceket, meg pár oszlopot, de egyelőre azt sem tudom, hogy ezekhez milyen szakembert keressek, vagy megoldható házilag, vagy egyáltalán mennyire bonyolult a dolog. Fogjak egy kalapácsot, és kezdjem el szétverni?

2019. aug. 8. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezek rendszerint hungarocellből vannak, nem egy nagy durranás megszüntetni őket.

Nem bonyolult.:)

2019. aug. 8. 15:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez nem tudom miből van, én műgyantára vagy polisztirolra tippelnék... de biztosan nem az a könnyen morzsálódó hungarocell. De ha van rá kipróbált tipped, érdekel.
2019. aug. 8. 15:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha csak ötleted van, az is, kezdem őket nagyon utálni. :(
2019. aug. 8. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
spaklival alányúlsz aztán lejön
2019. aug. 8. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Spakli. Legrosszabb esetben vèső, de csak a ragasztónak.
2019. aug. 8. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké, megpróbálom, köszi a válaszokat. Tolóajtót akarok a helyére, de úgy látom, én fogom csinálni azt is. Fene ezekbe a mai szakembereknek mondott kontárokba, csak a pénzt akarják, dolgozni büdös. Gondolkodni meg sosem volt divat. :(
2019. aug. 9. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!