Bergmann csőbe több vezetéket?
És tényleg fémszalaggal burkolt papírcső van nálatok?
"20 vagy 25-ös Bergmannba mennyi vezetéket tudok belehúzni?" 20 vagy 25 mm átmérőjű csőbe vidáma bele lehet húzni három másfelest. Ha a cső is úgy akarja.
Köszönöm a válaszod!
Bergmann cső van, nem tudom hogy mivel van burkolva.
Igazából amikor ezt megláttam hogy gyakorlatilag a komyha+nappali+2 szoba egy 10A kismegszakítón van, hát azt nem hittem el!
Anya vasalójának a névleges teljesítménye 2640W, oké hogy nem maximum fokozaton van használva, de jó esetben 2kw-ot fogyaszt, és ez mellett ment egyszerre mikró,pára elszívó, illetve TV-k, meg 2 számítógép. Tudom hogy nem nagy fogyasztó a számítógép, de hát gyakorlatilag a 10A ami 2,3kw az biztos hogy sokszor túl volt lépve és mégse oldott le a kismegszakító. Igaz hogy 50 éves..
Az a szerencse hogy be van kötve a 3x16A, ez mindenre elég (szerintem).
Bocs, szerintem félreértettelek.
Szóval én 9 szál 1,5-ös kábelt akarok belehúzni.
Ja, nem, én nem voltam elég figyelmes. Ha jó a könyök, akkor átmegy a 9 szál is.
"Bergmann cső van, nem tudom hogy mivel van burkolva."
A Bergmann cső az papír cső, fém,szalaggal burkolva. A 70-esekben ilyen már a kutya nem rakott be, először is azért, mert az ötvenesekben leszoktak a fém burkolatról, másodszor is azért, mert a hatvanasokban már áttértek a műanyag csövekre.
Mire saccolnál hogy mikor épült a ház?
Papám azt mondta hogy 70-es évek, bár érdekes dolog az, hogy gyakorlatilag 2 kismegszakítón van a ház. (Kivétel: mosógép, bojler)
Viszont, az is érdekes hogy be van kötve a 3x16A, gondolom azért a 60-as években ez se volt annyira jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!