Lehet csempét házilag festeni, vagy más módon rávinni saját mintát, grafikát, képet? Pl. Nyomtatással? Van olyan szolgáltatás, ahol ilyet tudnak?
Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 11:21
1/5 anonim válasza:
Nem tudom lehet e még kapni, régebben volt csempematrica.
2/5 anonim válasza:
Van cég aki digitális nyomtatóval bármit rányomtat a csempére, természetesen horror áron.
3/5 anonim válasza:
...és minden le fog jönni róla, ami nincsen ráégetve.
4/5 anonim válasza:
ebayről tudsz venni olcsón matricát, bár nem hiszem, hogy ezek túl hosszú életűek
5/5 anonim válasza:
Én igazából azt szeretném megoldani, hogy olyan csempém legyen a fürdőszobában, aminek minden eleme egy Commodore 64 -es karaktert ábrázol, és az egész együtt olyasmi hatású legyen, mint ezen a képen az első 6-7 sor:
Találtam egy céget, akik kerámia csempére nyomtatnak teljesen maradandó módon, csak csempénként bruttó 700 Ft körül van, ami azért elég drága, ha mondjuk 20x7 karakternyi csempét szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!