Hol érdemes ajtót ablakot venni?
Lényegében mindenhol csak árajánlatot látni.
Felújítás céljából keresek jó helyet mivel kellene mindennek a cseréje műanyagra.
5 db 120x120 ablak bukó-nyíló
1 db 120x120 fix
1 db szabvány méretű postaládás bejárati ajtó belfele nyíló
1 db szabvány méretű teraszajtó befele nyíló (egyik ablak mellé)
2 ablak 150x150 helyre menne, 1 falra, többi 120x120-as hely.
+ mindegyikre kellene sima műanyag külső tokos redőny.
Bontott is jó, 3 rétegű előnyösebb ablakoknál. Ember van aki beépítené, szállítás Dunaújváros-Budapest között megoldható, messzebbről ingyenes/olcsón jó.
Egyedül az ablakland.hu árait néztem át jobban ahhoz képest nem tudom mennyire van olcsóbban vagy jobb ennyiért.
Van ezer cég a neten, tessék szépen kiküldeni az ajánlatkérőket.
Bontott 3 rétegűt nehezen találsz, mert az megfelel mindennek, elég nagy luxus kidobni...
És hogy neked messzebbről megfelel az ingyenes szállítás, csak hab a tortán :D
1#
Nehogymár annyira visszamaradott legyél, hogy azt hidd majd kiküldök ezer cégnek ajánlatkérő leveleket mikor van egy oldal ahol pont ilyenek kapcsán lehet kérdezősködni :)
Nem ajánlatot kértem hanem tanácsot, hogy hol érdemes nézelődni a neten, újságokban, nagyobb áruházaknál. Az, hogy leírtam miből mennyi kell az azért van hogy valaki aki elég intelligens és/vagy jártas a témában az rendelkezzen valami rálátással az elképzelésemre.
Többszázezres tételnél meg már illik még idehaza is ingyenesen kiszállítani (pláne ha kisebb a cég és ez az egyik verseny eszköze nagyobb cégek ellen).
Neked meg az az első dolgod, hogy kiforgatod a szavaim az már csak purhab a tortán :D.
Látszik egyáltalán nem vagy jártas a témában szóval KÉRLEK szakadj el ettől a témától és hagyd az előrehaladottabbakat RENDES segítséget kérni ahelyett, hogy itt trollkodsz, ez itt nem a frászbook ahová való vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!