Csatorna rácsatlakozásnak tudná valaki az árát? A ház előtt van, utólag csatlakoznék rá.
Figyelt kérdés
Csatorna2019. júl. 16. 07:50
1/9 anonim válasza:
A helyi önkorm csat társulat a mérvadó . Függ attôl hogy ki mennyiért tervezi magatok építitek ki a rendszert vagy külsősök akik eltérő árakkal nyomulnak .
2/9 anonim válasza:
Csak nálunk tudom mondani: 6650Ft egyszeri díj, meg persze anyag, kivitelezés.
3/9 anonim válasza:
4 éve csatlakoztam rá, valamiért anno elfelejtették megcsinálni a beállást erre az egy telekre az utcába. Fél évig jártam a nyakára a szennyvíz telepvezető nyakára, mire megcsinálták. És utat is kellett bontani, fizetnem nem kellett. Kerten belül meg én csináltam, nem olyan bonyolult. Méterenként az 1cm lejtésre kell figyelni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. júl. 16. 09:46
5/9 anonim válasza:
Önkormányzat függő, sok helyen ingyen megcsinálják.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. júl. 16. 14:27
7/9 anonim válasza:
Ingyen manapság már semmi nincsen,még ha a Fidesz ezt reklámozza is .
A szolgáltatót kellene először is megkeresni .
Sok településen voltak lakossági hozzájárulások a közmű kiépitéséhez ,ezt neked utólag is meg kell fizetni .
8/9 anonim válasza:
#7: Nálunk a főgerinctől a kerítésig ingyenes.
9/9 anonim válasza:
Nálam nem ert el a gerinc a telekig, így 634000es árajánlatot kaptam, ez volt a legolcsobb. Nemkértem... Somszéddal üzleteltem és legálissan 160000ert ráköthetek amint lesz mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!