Melléképületen mivel helyettesíthető az azbesztes hullámpala?
9-es azzal a szóval indít a kérdés, h a "melléképületen". Mi van? Milyen lakóépület?
Egyébként a bitumenest tudni kell jól lerakni, mint írtam meg van a technikája, aki elkapkodja, annak pont olyan lesz, ahogy írtad. Nálam 6 éve olyan, mintha tegnap tettem volna föl. Semmi mást nem csináltam, mint követtem a felhasználási utasítást. Ez akkor volt, mikor trapézlemez még jóval drágább volt, ezért írtam én is, h azt javaslom, mert már szinte nincs árkülönbség.
#11 felrakhatod te akárhogyan, az akkor is egy szar tetőfedő anyag marad. A nap idővel elpárologtatja belőle a kemikáliákat, elkezd felkunkorodni a széle, lemállik a színe, majd szépen átázik egy nagyobb eső után.
Azt pedig azért írtam hogy lakóházra már betiltották, mert az évek beigazolták hogy csinálhatod te akárhogyan 10 évet akkor sem fog kibírni, plusz tűzveszélyes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!