Reális ár lehet 250x150 4 szárnyas ablakért?
Új 4 szárnyas, 4 kamrás, 3 üveg, kb. 250x150 cm méret.
Erre mondtak beépítéssel, mindennel bruttó 230 ezret. Az reális ár lehet?
Nekem is kicsit olcsónak tűnik. Jó lenne tudni milyen vasalattal van szerelve, mert ha ilyen gagyi zsanérok meg bukó-nyitó mechanika van benne akkor nem biztos hogy jó vétel.
Nekem 5 éve rakták be a 180x150-es két szárnyas dupla rétegűt majdnem ennyiért (210 ezer + ablakonként 8 ezer beépítési díj)
Amikor vettem a legprofibb zsanérokkal és mechanikával szerelt ablakok voltak a piacon. Mivel korábban már megszívtam egy másik házban, hogy olcsóbb ablakok lettek berakva (fél év után lógni kezdtek a zsanérok, szorult a nyitó-bukó mechanika, állandóan állítgatni kellett mert vetemedett az időjárástól) így nem volt kétséges, hogy az elérhető legjobb minőséget választom inkább.
5 év alatt az évi egyszeri olajozáson kívül semmit nem kellett csinálni vele, még mindig úgy csukódik mint a vaj.
Úgy tűnik, hogy itt csupa álruhás milliomos válaszol.
Szerintem meg pofátlanul drága negyedmillió Ft egy sz@r ablakért, aminek alig van anyagköltsége.
(Mondjuk én már jó párat beépítettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!