A sütőpor hat a szárnyas hangyák ellen?
Figyelt kérdés
Bejavítottam a lyukat ahonnan a hangyák jönnek, de mégis mintha egy újabb kis rést csináltak volna maguknak. Oda most sütőport jó vastagon. Láthatok még belőlük?2019. jún. 11. 21:55
1/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok, csak én is velük küzdök, meg a szárnyatlan társaikkal hetek óta sikertelenül, szóval válaszoljatok légyszi, mert már teljesen tanácstalan vagyok.
2/4 anonim válasza:
Meglepő módon a sütőpor hatásos.
Az én szobámban minden este szárnyas hangya invázió volt, több 100 dög kijött és csípett. Kipróbáltam vagy 8 fajta hiper-szuper készítményt, ami bár kinyírt egy csomót, de csináltak új lyukat és kezdték elölről. A szőnyeget cserébe kimarta a sok kemikália...
Nagyim adott 1 kicsi zacskó sütőport, hogy ne bénázzak. 2 nap után hírük-hamvuk se volt a foltossá vált szőnyeget leszámítva.
3/4 anonim válasza:
Nálunk 2 éve nagy invázió volt, ennyi hangyát még életemben nem láttam lakásban. Próbálkoztunk házi praktikákkal mint amilyen a sütőpor is, nekünk nem vált be sajnos. Vettünk egy aeroszolt, zöld és fekete színű a flakon, Raid talán. Jól befújtuk a lyukakat, mind megdöglött pár másodpercen belül és abbamaradt a vándorlást.
4/4 anonim válasza:
A sütőpor semmit nem ér. Próbáltam már többször, több fajta hangya ellen.
Akinél ért, annál se ért, csak pont akkor ért véget a rajzási időszak.
Hangyairtó por jó szokott lenni. Domotox vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!