Bitumenes hullámpaláról mi a vélemény?
Műhelyem tetejére akarom tenni.OSB lemezzel leburkoltam és annak a tetejére szeretném tenni.Ez födém lenne.Csak azt az információt kaptam,hogy szép bár a melegtől elveszti a formályát , lelapul és a téli hidegtől megkeményedik majd kezd szétmálni és elveszti a funkcióját.Most fel lett adva nekem a lecke.Lehet,jobban járok ha bitubitot ( 3.5 mm vastag kátrány lemez tekercsben lehet kapni és az egyik fele homokszórt ) terítek az OSB-re?Hagyományos hullámlemezt nem akarok rá tenni már a súlya miatt sem.Vélemény?Esetleg valami más tanács?
Minden jó válaszért megy a zöld pacsi köszönetem jeléül.
Jól hallottad, egy forintot nem ér.
Én az OSB lapra inkább zsindelyt ragasztanék.
Ment a zöld pacsi.
Zsindej,oké,de az ára sajnos magas,dobtam egy hátast amikor néztem.Szegény az eklézsia ezért maga harangizik a pap.
A bitumenes hullámpala egy gyászos termék!
Mindenkit le kellene csukatni aki gyártotta vagy forgalmazza, vagy ajánlja!!
Nálad a legkönnyebb a legolcsóbb és a legtartósabb megoldás a cserepes lemez.
Kb. 1200 Ft/m2
Válogass!
Mindenkinek ment a zöld pacsi.
Trapéz lemez jól hangzik,bár szerintem ha esik az eső akkor nagyon hangos tud lenni ami siketitő lehet.Vagy rosszul gondolom?Még csak lavirozom a lehetőségek között mert van rá 3 hetem a döntésig.
Leírták már, én csak saját tapasztalatom alapján szeretném javasolni, hogy mindent csak azt ne!
Nem tudom szalonképesen leírni, hogy mit csináljon a kitalálója.
Köszönöm a válaszokat!Elképedtem a véleményeken.Még azt sem mondhatom,hogy megoszlanak a vélemények mert egyhangúan mindenkinek csak rossz véleménye van.Még jó,hogy nem a saját börömön kellett erre a véleményre rájönnöm és örülök,hogy ezt a kérdést feltettem.Nagyon csunyán jártam volna ha feldolgozom a tetőre,kidobok rá egy kissebb fajta vagyont és hajigálhatom lefelé egy kis idő mulva.Szóvel ez amiről szó van egy nagy rakás ....Csak a gyártó és ekladó jár vele jól,a végfelhasználó meg gyarapodik egy róssz döntéssel.
Továbbra is ment a zöld pacsi mindenkinek.
Külön köszönöm a segítő készséget és a kiábrándító véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!