Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Miért csak Budapest fejlődik...

Miért csak Budapest fejlődik ekkora iramban?

Figyelt kérdés
Itt elsősorban irodaházakra és lakóparkokra gondolok. Pl Miskolcon ilyen beruházások miért nincsenek(illetve miért ilyen kis számban)?

2019. márc. 14. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

...A vidék nincs annyira lepukkanva, mint Magyarországon :D

Javaslom nézz szét Dél-Olaszországban. Ipar nulla, tömegközlekedés nulla, turisták azért akadnak, de csak a nyári hónapokban. Az év 9 hónapjában szerintem mélyebben vannak, mint nálunk Borsodban.

Görögország detto.

2019. márc. 15. 15:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Voltam, én nem így láttam.

De minket egyáltalán nem érdekel sem Olaszország, sem Görögország!

A legszegényebb régiók nem ott vannak, hanem Magyarországon meg Bulgáriában!

2019. márc. 15. 16:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Miskolcon is épülnek azért szép számmal mind irodaházak, mind lakások mind lakóparkok, csak szét kell nézni.

[link]

Illetve ott van az Avalon Center, olyan irodaház még pesten sincsen, az más kérdés hogy néhány f.aszkalap vén asszony kézzel lábbal tiltakozik ellene..

2019. márc. 16. 11:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Hülyeség hogy a vidéki városok rosszul megközelíthetőek a külföldi multik számára

Miskolc pl kiváló infrastruktúrával rendelkezik egy multi számára ( autópálya, vasúti csomópont)

2019. ápr. 1. 21:21
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Hozzátenném hogy nem véletlenül települ erre mostanában ennyi gyár

Joyson, Huyasa, Bosch bővítése, Lufthansa, csak az elmúlt pár év fejleménye

A lakásárok pedig hasonló ütemben lőttek ki mint pesten

2019. ápr. 1. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Miskolcra rá is fér már egy kis jó, mert a rendszerváltás óta csak fogyatkozik mint a gyertyaszál.

Peche is van, mert a közelben a két nagy-szomszéd: Kassa és Debrecen, (nemzetközi repülőterekkel) amelyek mellett nem könnyű felszínen maradni, ráadásul Nyíregyháza rendkívüli tempóban erősödik!

2019. ápr. 2. 08:31
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem igaz, székesfehérvár és számos más cáros is fejlődik szépen, miskolc meg azért nem,bmert egy rejtett erőforrás putri az a város, onnan jönnek el az emberek, nem betelepülnek.
2019. ápr. 6. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!