Mixer beton 25kmre mennyi lenne?
Este van, árlistát nézegetem de nem egyértelmű.
25kmre egy faluba lenne úgy 6-7m3, szerelőbetonnak.
Mivel felújítás falak állnak, az a lakom/ajtón lenne beküldve.
A beton m3-e 18e, km díj 6500/M3 addig ok.
Csak sok egyéb költség is fel van sorolva ezek közül melyik lehet még mérvadó.
Holnap megkérdezem!!! De addig is ha valaki rendelt már tapasztalat érdekelne. :)
Ahány ház, annyi szokás.
Holnap kapsz biztos választ.
18 ezer az bruttó?
Szállítási díjat elírtad!
Megkaptam az árat. Nem írtam el csak a telefon néha variál. :)
Az egyik helyen 6500Ft /m3 ahonnan kaptam árat ott a beton 8m3 140e, a szállítás 60e (7800/m3)
Tapasztalat beton minőségéről? Mert házilag keverve 8m3 úgy 160e-re jön ki... Érdekes.. :D
A beton m3-e 18e, km díj 6500/M3 addig ok.
Ezt te írtad. Ez azt jelenti, hogy 6500 forintért szállítják a betont köbméterenként, kilométerenként. Ez nyílván lehetetlen, ezért írtam, hogy elírtad.
Ha 10 km-re kell vinni akkor is 6500 forint köbmétere, és ha 30-ra, akkor is? Kicsit furcsa számomra.
Pont ma vettünk egy mázsa cementet.
Házi keveréssel 16383 forint köbmétere.
Figyelj, régen kézzel,lapáttal keverték a betont. Azok a házak is állnak még, semmi baj a betonnal.
Keverő nagy segítség volt annak idején. Azzal is rengeteg ház épült.
Mixer beton meg tökéletes.
Köszi a választ ismét :) a komment fényében sem írnám máshogy ki a kérdést mert szerintem egyértelmű :D a kérdésben szerepel a 25km, alatta pár sorral meg a km díj jelzés.. lehetne máshogy gondolni de azért az 1.300.000 Ft-os szállítási díj irreális.. :D így marad a logikus út.
Nálam az ár úgy jött ki, hogy 1m3 betonba úgy 1500kg sóder megy, 8m3 az 12tonna.
Egy autó fordulóval eddig 4tonna körül hoztak (vízességfüggő a mennyiség) ~ 20ezer Ft volt kihozni 25kmről fuvarral együtt. durván 3 autó ami 60.000 Ft +a cement m3-enként 300kg. Mázsája 4000 így 12000/m2 azaz itt is 96.000 Ft +- 20.000 összességében :D
(teraszt betonoztam az ősszel, úgy 4 m3 ment bele de a ház magasabban van sajnos ezért az elgondolkodás) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!