Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hogy hívják és hol lehet...

Rsturbo1981 kérdése:

Hogy hívják és hol lehet megvenni?

Figyelt kérdés
Régen voltak cserépkályhához gázégők, de én vegyes tüzelésű kazánhoz keresek gázégőt,kérdés létezik ilyen, mert én már kerestem ,de nem igen találok mi a pontos neve lehet rossz néven keresem.

2019. febr. 24. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Talán még most is vannak gázkészülék javitó szervizek .

Ezeknek szokott lenni üzletük,ahol nem csak gyári készülékeket lehetett venni,hanem alkatrészeket is .

Talán 1 gázkészülék szerelőt kellene megkérdezni,hisz ők is veszik az alkatrészeket valahol.

2019. febr. 24. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Földgázról akarod gázégővel melegíteni a vegyestüzelésű kazánt?
2019. febr. 24. 11:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen úgy szeretném használni.
2019. febr. 24. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs ès nem lehet. Lètezett olyan, hogy ajtóra szerelt gázègő, de az fixen gázról ment már utána. A cserèpkályhás hèra ègők sincsenek már sok-sok ève. Ne keresd. Energetikailag sem volna már megfelelő.
2019. febr. 24. 14:15
 5/8 A kérdező kommentje:
pont olyan fajtát keresek ami fixen ajtóra szerelhető
2019. febr. 24. 19:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén ,csak próbaképpen érdekel a dolog, mert már a fa is drága és váltani kell 8 éve gázkonvektorok voltak, azokat kihajítottam és azóta van vegyes ,de arra most se pénzem se energiám ,hogy cirkót rakassak fel újraterveztetés stb. 1,5m alatt nem állna meg.
2019. febr. 24. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Èpp ezèrt nincs ilyen ègő. Az nem kondenzáciös kazán lenne.
2019. febr. 24. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyes tüzelésű kazán esetén a gázzal se jönnél ki olcsóbban, mint a fával.
2019. febr. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!