Mennyibe került a házatokon a tetőt megcsináltatni?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Valaki nagyon beindította a lepontozó gépezetét, nem én voltam. Nekem minden válasz hasznosnak bizonyul, mivel egyáltalán nem értek hozzá.
Szerintetek az ács tudja, hogy mikor kell engedélyezni és mikor nem? Már jött egy, megnézte a házat, de engedélyeztetésről nem beszélt, pedig nagyjából listázta, hogy mikre lesz szükség.
* Amúgy lényegesen olcsóbb lesz, ha cserép helyett cserepes lemezt használsz.
#13 ezt a cserepes lemezt inkább ne...
több ezer négyzetmétert csináltunk már, és senkinek nem ajánlom családi házra.
hogy miért azt nem fejtem ki mert látom a releváns válaszok nagy része le lett pontozva, és a kérdezőt is összezavarta már.
maradjunk annyiban hogy beton cserép.
Nálam kb. 15 éve van cserepes lemez és hibátlan a mai napig.
Amúgy nem véletlenül használja ezt a tetőburkolatot a legtöbb multi.
Pl.: Aldi, Penny, Lidl...stb... mindegyiknek a tetején ez a burkolat és talán nem véletlenül.
A sok-százmilliós árukészletüket ugyanis biztonságban tudják alatta.
Ami jó, olcsó, és -szinte- örök életű az azért nem tetszik a tetőfedőknek, mert a későbbiekben nincsen mit javítani rajta és -szinte- bárki könnyedén felteszi pár csavarral a saját háztetőjére.
Természetesen mindenkit lebeszélhetsz róla aki hagyja magát, és aki ellensége a saját pénztárcájának, és aki nem akar 1-2 milliót megspórolni a (beton)cserepezéshez képest.
Sátor tető (3 gerinc, 1 vápa) 400 m2, 2015, beton cserép, komplett szerkezet: 5,5 misi + áfa
35° a későbbi napelem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!