Pest megye urbanizálódik, láthatóan, szerintetek a közeljöbőben mely keleti települések (pl Monor, Erdőkertes, Őrbottyán, stb) fognak urbanizálódni, városiasodni?
Gyömrőre,Vecsésre szinte a BKV-t is kivihetnék. Gyálra már ki is jár. De mi a véleményetek a középtávú jövőre,(1-2 év)ahol most még nagyon olcsó,de a fenti példákhoz hasonlóan szinte urbanizálódni fog?
Mi a véleményetek? Monor,Erdőkertes?Őrbottyán?Monor utáni települések?
"Vecsésre szinte a BKV-t is kivihetnék"
Eddig is járt.
Monor, Üllő már város.
"De mi a véleményetek a középtávú jövőre,(1-2 év)ahol most még nagyon olcsó,de a fenti példákhoz hasonlóan szinte urbanizálódni fog? "
Ami most nagyon olcsó, az 1-2 év alatt nem fog "urbanizálódni".
Az 1-2 év meg nem középtáv.
Értem,de válaszolhatnál a kérdésemre :) Neked mi a véleményed?
Monor azért úgy gondolom,ingatlan árakban igen olcsó. Én nem a jogi státuszára gondolok,mert azt bármelyik fejes rárakhatja egy falura is,hanem a valódi,reál dolgokra.
Monor pl nem város,Gyömrő sem,de nagyon városiasodik,pl Gyömrőn ingatlant venni igen drága.
Mi a véleményetek?
Kérlek,please,idióták kíméljenek :)
Ha valaki válaszolna kérem válaszoljon a kérdésre a saját véleménye szerint.
Amúgy 22 éves/lány vagyok.:)
22 éves lány vagy.
Hmm...
Ez fontos infó. Társat keresel vagy befektetést? Vagy mindkettőt egyben.
Monor város, nyugodj bele.
576?
577?
"A volánt ne keverjük a bkv val"
Nem mindegy ki üzemelteti?
Mit szeretnél?
Kék mágnesvasutat vagy metrót?
Utolsó válaszadó. Köszi a válaszod,írtam privit.
Kedves 71%os.:)-->nem mindegy hogy valami óránként indul,vagy 5 percenként :) Legalábbis nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!