Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Van aki klímával fűt otthon?

Van aki klímával fűt otthon?

Figyelt kérdés

Úgy értve amit ERRE csináltak, ergó fűtésre.

Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?

2018. okt. 2. 11:29
1 2
 11/15 gabesz147 ***** válasza:

Én Gree Comfor plusz 3,5-öst választottam, a gázkonvektor megmaradt, de a klíma hamarabb ad meleget, nagy hidegben kímélem a konvektorral kicsit, de csak azért mert lehet.

Gyáli szerelő csinálta, nem vagyok érdekelt semmilyen klíma forgalmazásban :-), többfélét ajánlott, Mideát is, addig gugliztam a javasoltak közül, amíg erre esett a választásom, nem a legolcsóbbra.

Nemrég láttam a pesti Combínó villamos oldalán egy reklámot, hogy, Gree az első számú légkondicionáló márka a világon 2017-ben :-), tavaly is a legnagyobb gyártónak írták le. Úgy érzem, nem választottam rosszul.

2018. okt. 4. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, megkérdezhetlek, milyen vezetéket kíván a klímád, mennyi volt a beszerelése, és milyen járulékos költségei voltak/vannak?
2018. okt. 4. 17:48
 13/15 anonim válasza:

Helló.

Én is kijelentem, hogy nem vagyok érdekelt semmilyen klíma forgalmazásában :) inkább csak használom és persze fogom is az újat. Éppen ma rendeltem meg egy őszi akció keretében a szintén 3,5kW-os Comfort klímát. És igen, meglepő módon ez is Gree, ezért írtam, hogy nem vagyok érdekelt. Egy szerelési csomag formájában rendeltem meg igen kedvező áron, én a végösszeget nézem és az kereken 200000 forint volt. Ebből 160000 a klíma és 40000 a szerelés ára. Amiért írtam az utolsó kérdés, nálam a hálózati kábel 3x1,5 MTK, ez előre ki lett építve direkt ennek a klímának, mert bővítem a lakás fűtését, szeretném ha előbb-utóbb, de minden szobában lenne légkondi. Ezt a vezetéket amúgy villanyszerelő építette ki, előre gondolkodva, hogy majd bővítem a fűtést. Ha, te is ezt a típust akarod megvenni, szerintem nálad is megfelelő lenne a 3X1,5.

2018. okt. 4. 19:41
 14/15 anonim válasza:
elárulod hol vetted a gree klímát szereléssel 200e-ért?
2018. okt. 14. 00:47
 15/15 anonim válasza:

Az előttem írónak:

Már elárultam, be lett linkelve a weboldal tavaly, de akkor megint.

[link]

És azt is írtam, hogy: "Ha Budapesten vagy Pest megyében kell akkor őket ajánlom, több márka is megtalálható náluk."

2019. febr. 4. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!