Telekvásárlás után, hogy lehet házat építtetni?
Nem tudom mit lehet elrontani egy 30 * 40m-es teljesen sík telek vásárlása esetén, de neked biztos több telked van mint nekem, így hát szakértője lehetsz.
Második: Köszönöm szépen utána járok ezeknek.
Amúgy el lehet rontani hidd el egy 30x40 es telekvásárlásnál is (nekem sikerült) :).
De ha minden ok, akkor bújd a netet házformára fűtèsre stb ès nem feltètlen konkrèt de kicsit cèlirányosabb tervel fordulj tervezőhöz ès ő már nagyon sok infóval fog ellátni a továbbiakban. Plusz menj el èpítőanyagtelepre, hogy mi most a "divat" szigetelésben, mi a legjobb költsèghatèkonyság stb stb. Lesz ezzel munka ha ennyire a nulláról mèsz, deee nem feltètlen lesz ez megerőltető.
Az egész ott kezdődik,hogy be kell vizsgálni a talajt. Mert annak a minősége határozza meg, hogy milyen és mekkora alap kell.
Másrészt az Önkormányzati rendelet határozza meg, hogy te a telkedet mekkora arányban építheted be, esetleg magassági korlátozás van -e.
De egy építész ebben mindben fog segíteni, ők tudják ezt rutinszerűen intézni, hiszen ez a szakterületük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!