Adott egy fatüzelésű fűtésrendszer, eladjam vagy leadjam?
Van egy fatüzelésű fűtésrendszer a házban amit szét fogok szedni a kazántól a radiátorig. A kémény miatt nem tudok begyújtani ezért váltani szerertnék infrapaneles fűtésre.
A kérdésem az lenne hogy miután szétszedtem el tudom adni vagy inkább adjam le? Előre is köszönöm a válaszokat!!
#3 vagyok, van infrapanelem, villannyal fűtök, javaslom, hogy mielőtt átállsz teljesen, használd a két rendszert, nekem a komfortos hőmérséklet 18-19 Celsius, erre elég az én infrapanelem.
Nem mellesleg 2 működő fűtésrendszerrel többet fog érni az ingatlanod.
Kedves 3. válaszoló a jelenlegi fűtés rendszer nem működik.
És ahelyett hogy azt tenném működőképessé inkább váltanék panelekre aminek az árát szeretném lecsökkenteni a jelenlegi rendszer eladásával. Mellesleg az ingatlanom értéke nem érdekes mivel bontva lesz.
Kedves 7. válaszoló a gázkazán ára lazán meghaladja a panelekét. És annak árát nem tudom csökkenteni mert a rendszer kelleni fog hozzá a kazánt leszámítva. Infrán kívül más nem jöhet szóba.
El lesz bontva a ház?
Amúgy a kazánért kaphatsz valamit, ha nem 1000 éves, radiátorokat nem hiszem, hogy el tudod adni, csöveket pedig kizárt. Tehát ha 100-200 ezret kapnál, akkor már jól jártál.
Tippem szerint alsó hangon 500 ezer lesz egy évben a fűtés így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!