Lehetséges egy teljes tégla családi házat építeni úgy hogy nem fér be a betonmixer?
Ne haragudj, de ezt nem értem. 2,5 méternél szélesebb nem lehet a mixer. Ha 3 méter van a szemben levő telkek között, akkor már befér. Ha annyi sincs, akkor normál autóval is körülményes lesz ott élni. Pláne, ha más is úgy gondolkodik, mint te és 10 év múlva 15-20 ház fog ott állni.
Egyébként merrefelé van ez a hely? Én is győri vagyok és érdekel.
És azért az, hogy Győrben egy építési telek 20-40 millióba kerül, az enyhe túlzás. 20-30 millió között kész családi házakat lehet venni viszonylag jó környéken, amit pár millió ráfordítással a saját képedre tudsz formálni. De Győrszentivánon hatalmas házakat tudsz venni 20-25 millióért. Neked - ha fillérekért vetted a telket is (amit kötve hiszek) - 20-25 millió forint lesz felépíteni egy 100 m2 körüli házat.
"Mi a probléma a magassággal?"
Nem fér be a mixerkocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!