Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyi egy 35 m2 kisház...

Mennyi egy 35 m2 kisház építési költsége, ha mindent az alap dolgokból építünk?

Figyelt kérdés
Tehát nem arról van szó, hogy a legszarabb, hanem hogy jó a sima fehér csempe, járólapból is sima egyszerű.
2018. júl. 19. 16:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Más a hőszigetelés és megint más a hőmegtartás. A mobilházak utóbbival nem rendelkeznek. Mit reméltek 2 réteg műanyag közé berakott 5cm kőzetgyapottól? Már ha van. Kisbéren van egy cég, ilyen házakat szigetel, ebből él. Ha olyan jók lennének, szerintetek megérné ezzel foglalkozni?
2018. júl. 19. 19:18
 12/13 anonim ***** válasza:
8-nak. Szerinted miért van a két lakás között 10 millió különbség? Szebb a csempe? Ha igaz lenne amit mondasz, ki venne tégla házat. Egy b30-ast persze kell szigetelni, de ytongot például nem. Laktam olyanban, ne gyere a hülyeségeiddel.
2018. júl. 19. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:

11-12

"...találjak ki valamit a tetejére, mert onnan is húz. pénz nincs, mit lehetne nem tudom."

Talán a tetejével kellett volna kezdeni!

A 13-as sajt lajost nem kommentelem, mert az is te vagy, csak másik nick-el.

Valóban röhejes - de nem részemről - hogy egy 2 milliós cuccot 10 millióshoz hasonlítasz.

És ne gyere nekem a hőmegtartással!

Szoba-konyhás (tégla)házak ekkorák voltak és majd felrobbant a ház a melegtől nagyanyámnál a MÁV telepen, mert kályhával fűtött. Pedig nem is volt szigetelve!

Innentől tovább nem vitázom, mindenki azt csinál, amit akar!

2018. júl. 19. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!