26 millióból meddig lehet eljutni az építkezéssel? A ház 100nm körüli
Figyelt kérdés
Nincs telek, de a legközelebbi és legfejlettebb faluban 8-1200nm-es telek 2-3 millió ft között van. Az építkezést leghamarabb jövő év tavaszáig el tudnánk kezdeni, akkora meg lenne ismét a hozzávetőleges 26 millió ft. Az építkezés mely fázisáig tudnánk eljutni ekkora pénzmennyiséggel? Villanyszerelő, energetikus, és egy statikust, (akit még eddig nem értem el) van.2018. júl. 13. 11:59
21/21 anonim válasza:
Szerintem nem tűnnek bénának a tervek. Igaz,hogy az feltűnt,hogy egykét terven egybenyílnak az ajtók, illetve nincs meg a hálószobáknál a minimum 12nm. De ezt annak tudtam be,hogy az olcsósággal ez jár. Illetve,hogy egykét terv viszonylag régi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!