Létezik olyan ház ami hosszúkás, tornácos, de kiemelkedik a földből, vagy ez két ellentétes házépítési technológia?
Igen, a 2. hozzászólásomban én írtam, hogy ez elterjedt építési mód, nem számít csodának, holott te mint valami ismeretlen kuriózumként kérdezed. Mindenféle példákkal is igazoltam, hogy ez NEM CSODA!
Erre te minden válaszodban elismétled, hogy de ez nem csoda, de ez nem csoda, ...!
Akkor most ki a hülye?
Na, de nekem ennyire futotta az energiámból erre a kérdésre, én mentem.
Azt sem értem, mi köze egy válasznak ahhoz hogy miért kérdezek. Talán egyes esetekben más lenne a válasz? Esetleg csoda lenne mégis?
Bár az kétségkívül csoda lenne ha nem lenne itt ennyi mellébeszélés egy egy kérdés kapcsán.
Így már minden világos, átlagember szólt hozzá, ezért nem érti a kérdést...
Feltételeztem h csak hozzáértők szolnak majd hozzá s nem olyanok akiknek fingjuk sincs a témáról. Igaz ez is csoda lett volna itt.
Na látod ezért kellett volna kifejtened, hogy milyen szempontból kérdezed, mert látszólag nagyon primitív kérdés.
Hozzáértőket vársz? Szakmabeliként azért van némi fogalmam a témában így ha már itt tartunk minden ami terepszint fölé megy szerkezet az már nálam kiemelkedik a földből.
Szóval összefoglalva: kérdezel egy *látszólag primitívet ami mindenkinek az egyaránt majd megkérdezi valaki tőled, hogy miért ne létezne, miért olyan nagy csoda. Majd elkezdesz te is ezen lovagolni, hogy nem csoda. Hát ez az. Akkor minek a kérdés?
Tudod ha mindenki szembejön veled az autópályán akkor lehet te vagy rossz irányban..:)
*azért látszólag mert ha esetleg kifejtenéd, hogy miért merült fel benned talán hozzáértőként is tudnánk kielégítő választ adni. De ha csak ennyit vártál volna akkor tessék: igen létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!