Épp portugáliában vagyok, és képzeljétek, a családi házakon nincs ereszcsatorna, pedig azért itt is vannak mindenféle esők. Szerintetek miért?
Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 12:33
1/14 anonim válasza:
Biztos ellopták a piros Zsigulisok.
2/14 anonim válasza:
Hát hova folyik az eső? Mert ha nem a járda megy alatta, hanem valami növények, bokrok, fű, virágágyás... akkor nyugodtan folyhat csak úgy lefelé, Magyarországon sincs feltétlen eresz mindenhol. Sivatagosabb országokban meg eleve nincs a vízelvezetésnek kultúrája.
3/14 anonim válasza:
Mert nincs rá szükség, esö után gyorsan elfolyik a víz
4/14 anonim válasza:
Nem tudnád google térképen megmutatni?
5/14 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire önállótlan. Dobd el az emberkét bármerre a google térképen Portugália valamely kisvárosias területén, és látni fogsz.
6/14 anonim válasza:
Bocsánat, elcseszte a fórum a linket.
7/14 A kérdező kommentje:
Hazugság, hogy "pont az ereszcsatornás házak kerültek bele a szórásba" miért írod ezt? A linkelt házak fényképein sem látok egyen sem eresz csatornát.
Portugália pedig messze nem egy sivatagos ország.
2018. júl. 2. 08:42
8/14 anonim válasza:
Meg kell tanulni szöveget értelmeztni: Azt írtam, öt kattintásból megvolt, nem elsőre. Elsőre ereszcsatornás házak jöttek be, kijjebb kellett menni a külvárosba, amúgy azt sem tudom ez a kép éppen hol van, annyira véletlenszerűen böktem a térképre.
9/14 TappancsMancs válasza:
10/14 TappancsMancs válasza:
Ja és a két linken épp van eresz, de csak mutatóba. Ilyenkor szükségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!