A szomszéd szigeteli a házát. Meddig tart?
Kedves szomszéd szeretném megkérni, hogy először azt a falat fejezzék be, ami felénk van, mivel nem a mi házunk, szeretnénk, ha számunkra gyorsan vége lenne a kellemetlenségnek.
Egyébként ha bármi kárt okoznak, pl. füvet, virágokat, fákat károsítják, vagy teherautó megnyomja a földet, betont, akkor köteles visszaállítani az eredeti állapotot.
Legyetek határozottabbak.
Te teszel neki szívességet, úgyhogy elvárható, hogy minél hamarabb végezzenek azon a részen, amihez a te közreműködésed kell.
Mondjuk, ha úgysem dolgoznak még ott, akkor én addig nem nyitnám ki a kaput. Majd akkor szóljon, ha tényleg csinálnak is ott valamit.
# 4: Nem szívességet tesz, ilyen esetben ezt kötelessége engedni.
Viszont a szomszédnak meg kötelessége lenne a legkisebb zavarása mellett végeztetni a dolgát.
"Másnap mondta a szomszéd,hogy csak azért kellett ide pakolni hozzánk mert ő nála útban lett volna."
Erre mit mondtál, kérdező? Ez elég durva, látszik, hogy nincs és nem is nagyon lesz jó szomszédi viszony, ez egy tahó.
Köszönöm kedves utolsó! :D "ez egy tahó"
Ugyanis ez a (valóban) tahó ember kis városunk egyik körzeti képviselője. Nem nekem mondta, hanem a páromnak, hogy nála útban lett volna, ő pedig nem szólt vissza neki. De én ezt már nem birom...
Ő nem mondott igazat a határidőt tekintve.
Mondd meg neki, hogy jövő héten elmentek két hétre nyaralni, addig fejezze be a hátsó falat.
Aztán amikor a jövő héten mégsem mész el, mondd meg neki, hogy így alakult, de legalább a fal kész.
A szarjait meg hordja ki, nehogy már te takaríts utána. Kötelessége az eredeti állapot visszaállítása, a keletkezett sitt eltüntetése.
S akkor mi van, ha ő a körzeti képviselő?
Ha valami rosszat szólsz neki, kirúgat a munkahelyedről? Vagy ez mitől olyan nagy szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!