Sitt hordásnak mennyi a normális órabére?
Katonai fizikai felmeresen lattam olyan nyegle nyuzuge 50kg-s sracot aki 3 percet vert ra a 90kg-os izmos tagra. Fekvon 2 perc alatt 24-el, mig gugolasnal 30-al tobbet nyomott. Nem egyszer lattam ugyan ilyen aranyu emberek kozt bunyot, ahol a kisebb olyat kuldott hogy az izom elborult mint egy darab fa. Azzal koveted el a legnagyobb hibat ha ezeket a vekony nyuzugeket lenezed. Meglepodnel 1-2 milyen teljesitmeny tud. Bocsanat ezert a hosszu szentbeszedert, de elegge szurta a szemem.
Viszont ez hirdetesnek minosul,azaz szabaly ellenes.
hirdetés lenne ha itt keresnék olyat aki fizet érte.
De olvasni se tudsz és hiperérzékeny is vagy.
Menj és kötekedj a kocsmába!
Azt kérdezem, hogy mennyit szoktak elkérni sitt hordásért óránként ma.
Hogy tudjam mennyit mondjak annak aki megkérdezte ráérek-e neki sittet hordani.
Diákmunkás órabérért nem fogok megszakadni.
4. hülye tinédzser vagy, vagy csak sose sikerült felnőnöd és azt hiszed hogy vicces dolog ismeretlenség mögül sértegetni másokat.
Végül is csak két diplomám van, dolgozom a harmadikon és egyéni vállalkozó vagyok, de olyan mozgás igényem van, hogy nem tudom levezetni sporttal. Viszont nem akarom hogy a fejemre nőjjenek a "barátok" és "haverok" mondván ingyen munka. Aztán még ők sértődjenek meg rám hogy nemet mondok, amikor bezzeg a józsinak segítettem.
mert tudod segítettem felépíteni már egy-két házat. De fogadjunk hogy fogalmad sincs az önzetlenségről, ezért nem is érted a helyzetet.
De lerántani sem akarom őket.
az idióta azt jelenti, hogy nincsenek fogalmai.
na ma is tanultál valamit.
nyilván ha te hazudnál egy helyzetben akkor nem hinnél másnak aki abba a helyzetben van.
nem számítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!