Hàz építésben jártas valaki mostanában?
Az alábbi ház nagyon tetszik nekem, hasonlóban gondolkodok :
Tudna nekem valaki segíteni az anyagköltség kiszámolásával? ( Alap, tégla, Tető, cserép. ) Csak eddig, válasz falak nélkül. Mert az elrendezés passz egyenlőre. Kb 100M2.
( Privátban is írhatsz )
Egy felújitás kellős közepén járunk.Nagyon jól ismerem az anyagárakat,a munka dijakat.
Ha azt akarod meg épiteni,ami a képen látszódik,de ebben a külső munkálatok is bent vannak,a 30 milka nem takarja be .
Nem beszélve arról,ha még telket is venned kell,és azon nincsenek közművek .Azok ingyenes bekötése csak a fidesz bemesélésében létezik .
Nem tudom, hogy miért olyan nagy dolog megérteni a kérdést.
Nem azt kérdezte a kérdező, hogy mennyibe kerül egy ilyen ház felépítése kulcsrakészen.. hanem szimplán az anyagköltséget!
Az anyagköltségben pedig nincs benne a munkabér!!!
Amennyiben nálatok csak az volt 10 millió, hogy álltak a falak és rajta volt egy tető, minden munkaköltség nélkül akkor sajnálom de megvan a tavalyi év legnagyobb balfácánja.
#7.
Pontosan! ;)
A kérdező feltett 1 kérdést,képeket hozzá,de egy méretet sem
Nem hiszem hogy félkész házban szeretne lakni.Az összes épitő anyagnak az árai nagyon széles skálán mozognak ,és mindig csak felfelé .
Én úgy gondolom a kérdező a teljes költséggel,a beköltözésig tisztában kell hogy legyen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!