Aljzatbeton kivitelezhető így?
Figyelt kérdés
A családi házunk felső szintjén szeretnék építkezni. Ez egy 72nm-es üres "streil" rész ahol végig le vannak fektetve a fűtéscsövek. A 72nm-es lakrészből viszont csak 46nm-e lenne szükségem(szoba konyha füdőszoba). A kérdésem az lenne hogy muszáj vagyok mind a 72nm-en kiönteni az aljzatbetont? Tehát nekem csak 46-ra van szükségem a többi szabadon maradna mert anyagilag is húzos lenne +szükség sincs rá. A barátom szerint(aki építkezési vállalkozó) ez így nem működik mert később ha meg szeretném majd csinálni a fenn maradó részt(eszemben sincs) akkor a két réteg eldobja majd magát egymástól. Nem hiszem el hogy 2018-ban erre nem létezik megoldás. Szerintem csak azért mondja ezt mert közel 50 éve az építőiparban van és számára ez egy "természetellenes" dolog hogy akkor már miért sajnálom azt a +200.000Ft-ot, de nekem ez igenis nagy pénz aminek máshol lenne helye az építkezésben.2018. márc. 15. 10:37
11/11 anonim válasza:
Aljzatot egyben KELL kiönteni. Nincs ezzel szemben semmi olyan alternatíva ami elfogadható lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!