Bővíteni szeretném a házat. A garázsból csinálnék egy szobát. Jó lenne ha?
Minimum 2,50 a belmagasság előírás. A való életben ez is elég nyomasztó, az átlag 2,70-2,80 m. És a mostani követelményeknek megfelelő hőszigetelés kell rá.
A 3 cm hőszigetelés elég harmatos, és kell a vízszigetelés is. A minimális betonvastagság esztrich esetén 4 cm, amúgy inkább 5-6 cm, ennél vékonyabb összetörik.
Szia
Igen magasíthatod. Ez így megfelelő.
Már nem kell engedélyeztetni a toldásokat,bővítéseket .
Főleg nem a belső magasságot .Ahogy neked a méret kiadj,csináld .
#3 jól leírta.
akik lepontozták elég analfabéták lehetnek a témával kapcsolatban...
3-as vagyok, minden átépíthető szabályosra. Csak éppen többe kerül... Így viszont nem nevezheted szobának - nem véletlen vannak minimum követelmények - legfeljebb pl. raktárnak, ami eddig is volt tulajdonképpen.
A lepontozók nem érdekelnek. Én építész vagyok, és látom, hogy sokan vannak itt, akik ész nélkül mondják meg a tutit. Gondolom, istállóból kialakított putriban laknak, és azt hiszik, az az etalon. De legalább olcsó volt. Ha valaki többet akar, az meg ostoba barom, és szórja a pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!