Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Egy 170nm2 családi ház mennyib...

Egy 170nm2 családi ház mennyibe kerülhet meg építeni?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerülhet úgy fel húzni a házat,hogy tető,ablak,központi fűtés,gáz,villany,minden ilyesmi benne lenne + 1szoba készre csinálva (parketta stb),és a konyha,wc,fürdő? pl 4 szobás lakáson. És idővel majd a többi? Úgy,hogy kőműveseket nem kéne fizetni,ácsokat se,központi fűtés,villany szerelőt se.Ablakokhoz nagyjából beszerzési áron hozzá tudnék jutni. És a tető se a legrosszabb anyagból lenne úgy (közép,felső kategória) közt.Úgy nagyvonalakba mennyi lenne 170nm2 ház felépítése anyag árba,ha készre 1 szoba és a felsoroltak lennének készek?
2018. márc. 3. 11:02
1 2
 1/18 TappancsMancs ***** válasza:
59%
Caklipakli 300e / m2. Ha olcsóbb az minőségileg sem annyira jó és lehet drágább is.
2018. márc. 3. 11:57
 2/18 A kérdező kommentje:
Azt sokallom úgy,hogy a fele ház belülről nincs kèsz + az èpítès is szinte ingyen lenne... Ez max szerintem akkor reális,ha teljesen kèsz,de azt is picit sokallom.
2018. márc. 3. 12:38
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
A leírásod eléggé érdekes.
2018. márc. 3. 12:58
 4/18 anonim ***** válasza:
30-35 millka .
2018. márc. 3. 13:06
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
Szóval 3 szobát nem festesz ki és nem raksz lamináltat akkor 300 hejett majd csak 180 -fog kijönni m2-e? Mert látom gy kalkulálsz. Ez szinte nem is tétel egy építkezésnél.
2018. márc. 3. 14:11
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem úgy kalkuláltam,ha nem csak falak lennének a többi helyiségbe... És gondolom ha 60millába kerülne a ház így.. akkor ha mindenért (kőműves ,víz,gáz stb) szerelőkért kéne fizetni akkor mennyibe állna meg 150 millába? Nem értem...
2018. márc. 3. 14:16
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
Félkész házra nem fogsz használatbavételi engedélyt kapni.
2018. márc. 3. 15:57
 8/18 anonim ***** válasza:
74%

S a szakmunka hogy lesz megoldva?

Minek épít valaki 170 négyzetméteres, 4 szobás házat, ha nincs rá pénze?

2018. márc. 3. 18:40
 9/18 A kérdező kommentje:
Úgy,hogy szűk családi körbe meg oldjuk (szakma beliek ) Meg ki mondta,hogy nincs rá pénz? Csak ha pl még nem lenne ki használva a többi szoba akkor az a pénz ami meg marad azt másra is lehetne költeni... Aztán ahogy használásba kerülne meg lenne csinálva. Kötözködni tudsz.. ilyen ne is írjon..
2018. márc. 3. 19:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért is kell személyeskedned?

Nyilván családban marad, de szerintem annál rosszabb nincs, ha valaki ingyen, szívességből dolgozik. Nagyon jó viszonyt feltételez ez, mert itt szerintem 5-10 millió munkadíjról beszélünk, de csak a hasamra csaptam.

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Szól a közmondás. Ma még megépítheted 300 ezerért, 5 év múlva lehet már 5-600 ezer lesz, s szerintem a fizetésed nem fog duplájára nőni.

2018. márc. 3. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!