Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Ivóvíz bekötésének költségei?

Ivóvíz bekötésének költségei?

Figyelt kérdés

Arra volnék kíváncsi, aki mostanában köttetett be vezetékes vizet, kb. mennyi volt ennek költsége? Egy külterületi telekre szeretném beköttetni a vizet. Víz van az utcában, de a telket egy szolgalmi úton lehet megközelíteni. Szomszédnál van víz, az Ő telke előtt van egy tűzcsap, ott volna lehetőség rákötni. Ez a szakasz egyébként az én telkemig, (tehát, hogy telken belül legyen a mérés) kb. 100m. Innen további 50m lenne a már mért szakasz a házig, de én már azzal is beljebb vagyok, ha van egy kerti csap az aknánál.

Az is segítség, ha megtudjátok mondani mekkora csövet kell ehhez fektetni, mert akkor már abból tudom számolni, hogy az mennyibe kerülne, ill. hogy átlagban kb. mennyiért markolnak árkot. A tervezésnek mennyi a költsége, ill. a vízszolgáltató, mennyiért köt rá, mennyiért teszi fel az órát. Ha jól tudom ez utóbbi lett ingyenes, de feltételezem csak lakóingatlanra vonatkozik, belterületen.

2018. febr. 27. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Kezdem azzal,minden kedvezmény csak lakóingatlanra vonatkozik ,de csak meghatározott rác csatlakozási távolságig . Ha jól éterlemezem ez számotokra kizárt .

A szolgáltatót kell megkeresni,mennyim ennek a költsége.Ez nem kis pénz lehet,mert az eddig elvezetett viznek a költségéve is be kell szállni

Ennek a vizrendszernek a kiépitésénél többek fizettek ki,akár több 100 is .Nem gondolod neked meg csak pár 10 ezret kellene.

Ez nem családi házas övezet .Felejtsed el .

2018. febr. 27. 16:52
 2/2 A kérdező kommentje:

:D

Akkor elfelejtem, főnök! Hová is gondoltam, ilyen szegény ember... hogy is bírná ezt kifizetni, meg igazad is van, valóban úgy gondoltam (a vesémbe látsz!), hogy ennek olyan 10-20 ezerbű' meg köll lennie!

Kösz, hogy rám szóltál! Néha rám kell szólni, hogy ne ábrándozzak.

Ja, és a tipped tökéletes, 100 ezreket fizettek a rendszerért anno a 70-es években. Főleg, hogy az akkori tulajok zöme jelentősebb párttag volt. Na igen, Ők aztán fizettek, mint a katonatiszt! Ha valakik fizettek, hát Ők...

2018. febr. 27. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!