Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 4 fagerendán álló oldal...

4 fagerendán álló oldal nélküli garázs ami rendelkezik tetővel is védi az alatta lévő autót a fagytól télen éjszaka?

Figyelt kérdés
télen -20,25 fokban nem fagy le a kocsi ha ilyen garázst éputünk ? nektek volt mi a véleményetek róla ?

2018. jan. 27. 15:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért gondoltam h nem fagy le mivel egy barátom mondta hogy nekik is ilyen volt s nem fagyott le alatta a kocsi !
2018. jan. 28. 15:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Nincs gond, építsd meg, próbáld ki, ha nem az elvárásaid szerint működik, még mindig ráérsz beburkolni az oldalait.
2018. jan. 28. 16:20
 13/14 anonim ***** válasza:

-20 fokban biztos befagynak az ablakok.

Mondjuk -1, -2 fokban, ha csak hajnalban néhány órán át van fagy, akkor reális, hogy szabadon álló autó már befagy, tető alatt álló még nem.

2018. jan. 28. 23:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is egy ilyet építettem 2005-ben, és nem kellett az elmúlt 13 évben a szélvédőt kaparnom. Ugyanis ami ráfagy az üvegekre, az 99,5%-ban fölülről jön, fentről ereszkedik lassan alá (nem, nem az eső vagy a hó, hanem nagy szemű, hajnali pára), és ez fagy rá a kocsira. Ez ellen a kocsibeálló teljesen jól megvéd.

Másik érv: ha beállsz a garázsba a latyakos aljú kocsival, ott kvázi bedunsztolod, elősegítve a korróziót.

2018. ápr. 5. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!