Utcán éjszaka miért nincs biztonságban a kocsi? Mindenki félti, hogy utcan hagyja. Napközben nem tudják feltörni mi?
Figyelt kérdés
Mindenki félti az utcán hagyni éjszakára a kocsit, mindenki kerítés mögé, garázsba rakná...
Mert nappal nem kell félteni mi?
2013. dec. 14. 19:42
1/10 Sinead válasza:
Éjszaka nem látni semmit, még azt se ha valaki babrál a kocsival. Nappal sokkal hamarabb észrevenni. Ezért (és még sok más miatt) szántam rá 170 ezer forintot egy fém mobilgarázsra.
3/10 anonim válasza:
Szerinted éjszaka nem kissebb a lebukés veszélye mint nappal?
4/10 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon el akarod lopni, akkor nappal egy darus autómentővel is úgy el tudod vinni, hogy senkinek nem tűnik fel.
5/10 anonim válasza:
A tolvajok gyávák, jellemzően éjszaka dolgoznak. Ez tény, nem tévhit.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nappal is elviszik.
És éjjel még feltűnöbb grasszálni a kihalt utcán. Bár lopni este szoktak általában. Mert azt hiszik senki nem látja öket ha ők se látnak.
múgy itt egy autótolvaj videó. Döntsd el magad mikor lopnak.
7/10 anonim válasza:
23:22 LOL, az öntökönszúrás klasszikus esete :) A leírás szerint hajnali 5 óra körül történt az eset. Szóval, ha csak nem nagyon-nagyon szorgalmas az autó gazdája és 4-re jár dolgozni, ő is éjszakára hagyta kint az autóját, és reggel találta hűlt helyét.
8/10 anonim válasza:
Az autómentős esetet én is átéltem, a szembeszomszéd kocsiját pont rakták fel amikor indultam a lányomért a suliba, és amíg a kocsimban matattam megkérdeztem -odaszóltam-, hogy mi a baja? Nem tudják.. Akkor hol a szomszéd? Ööö.. Nincs itt. Mondom azt hogy? 20 perce jött haza a kocsival, akkor még semmi baja nem volt. Kérdezem akkor esetleg valami azonosítót tudnak mutatni, esetleg a kulcsokat, okmányokat? Nincs.. Na itt esett le hogy valami nem kerek. Mondom ugye nem bánják ha felhívom a szomszédom? Ööö, nem kell, különben is miért pattogok itt? Közben hívtam a rendőröket mert leesett hogy sz@r van a palacsintában. Lebuktak végül, mert már a felesége hívta a zsarukat, csak nem mert kimenni. 1 perccel később már jöttek is a rendőrök. Ez fényes nappal, fél 3 körül lehetett..
9/10 anonim válasza:
így van, nappal sokkal könnyebb lebukni, bár aki erre szakosodott, az simán leszállítja úgy, hogy 2 óra alatt már darabjaira van szedve az autó...éjszaka közepén nem számít senki arra, hogy te gondolsz egyet, és épp autózni akarsz, ellenben nappal bármelyik percben, és akkor lebukás van.
10/10 anonim válasza:
+ éjszaka randalirozik a sok diszkóból hazajáró részeg alkoholista horda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!