Szeretnék egy ilyen ultrabiztonságos bunkert építeni, ami véd az atomtámadástól, csak simán a háborúk elől, a zombiapokalipszis elől (tudom, hogy nincs ilyen), stb. Milyen alapfelszereléseket kell elraktároznom, pl mennyi ételt stb?
Figyelt kérdés
És milyen mélyre kell leásnom?
Hogyan építkezzek?
Mit tudtok még tanácsolni?
2017. dec. 17. 13:21
1/4 anonim válasza:
Talán kicsit túlzásba esel, de sok családi házban van óvóhely, vagy pánikszoba, ahogy mostanában hívják. Általában a pincében egy megerősített, jól zárható terület. Szerintem hosszú távra nem kell felpakolnod, ott még nem tartunk, egy háború úgyis látszik előre, addig meg lejár a konzervek szavatossága is. Legyen benne víztartály és lehessen valami wc-t gyorsan kialakítani. Ennyi.
2/4 anonim válasza:
1milla/m2 -re saccolom egy ABV védettségű hely építési költségét.
de teljesen feleslegesnek érzem. A cigók előbb fognak egy szál cigié megszúrni tecsó parkolóban, mint nyakadba kapd az atomot.
3/4 anonim válasza:
Atomtámadás esetén a zoxigént is ki kell szedni valamibül!
4/4 anonim válasza:
Annak idején a budapesti metrókat is atombiztosra tervezték a szovjet elvtársak. Nos a levegő egy nagyon magas helyről szívódik be oda, hogy az alacsonyan lévő szennyezett levegő ne kerüljön át. Szükséged lesz jód tablettára, hosszú szavatosságú élelemre, valamint éles pengékre, lőszerre, lőfegyverre. Én könyveket, kártyát, társast is vinnék, hogy véletlenűl sme őrüljek meg, ha már elmegy az elektromos áram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!