Ebben a kategóriában miért vannak sokan belebolondulva a könnyűszerkezetes házakba?
"Rosszúl tudod. A papírház olyan szerkezeti megoldással készül amilyent a tervező mérnök előír. Tény, sok készházakat gyártó cég létezik. Ők előregyártott panelokból építik fel a házakat. Egy bizonyos számú előremegtervezett panelformából lehet "összelegózni" a megrendelő kívánságának megfelelő házat. Ez az un. nagypanelos készház."
Nem értem, hogy miről okoskodsz, amikor ha jól látom ketten is írtunk a könnyűszerkezetes házakkal kapcs. mert ilyet építettünk. A németországból író válaszadó vagyok megint.
Itt kint bármilyen könnyűszerkezetes házat csak kész falszerkezettel szállítanak, nem tökölnek a helyben ácsolgatással. A mi házunkat 1,5 nap alatt építették fel!!! A falak kompletten készek voltak 1 nap alatt, a tetőszerkezet is, a második nap délután kettőre végeztek a tetővel teljesen!
"Mint írtam, nagypanelosban nem."
?? A nagypanelos alatt azt érted, aminél előre készek a falak, mint nálunk is?
De igen, ott is. Mivel a falakat nem a megrendelés előtt, hanem UTÁN gyártják, a te igényeidre. TÁjékozódj már kicsit, mielőtt hülyeségeket írsz!
Összesen 8 ablakot változtattunk meg és számos falat toltunk el, 2000 euró volt a mérnök díja (alapvetően benne van a csomagban), a változtatásokért az anyagáron felül nem kellett semmit fizetni!
"Megrendeléstől számítva néhány héten belül felvonulunk, 4-5 hónap alatt kulcsrakészen átadunk egy átlagos családi házat. "
Ezt mondjuk a büdös életben nem hiszem el neked, mert egy normális háznak csak a belső kialakítása 4-5 hónap tégla esetén. Nálatok nem kell falazni, vagy mi a csoda?
Egy téglaház átlagos elkészülési ideje az első mozzanattól kezdve az építkezésen egy,másfél év, míg egy könnyűszerkezetesé 4-6 hónap.
Nálunk egyébként 2 hónapot kellett várni a házra a megrendelést követően, ez idő alatt elkészítettük az alapot és a garázst pl.
Mindemellett én csak annyit tudnék javasolni, hogy tanulj meg írni, mert a helyesírásod alapján valamilyen 15 éves trollkodó hülyegyerek lehetsz.
Értelmes felnőtt ember legalábbis nem ír le olyan förtelmet, hogy "rosszúl", amit te nem egyszer megtettél.
Akkor elmagyarázom úgy, hogy te is megértsd.
Megrendelted egy rajz és egy látványterv alapján a nagypanelos papírházat. Nagyszámban előfordul, hogy a megrendelőknek van változtatási szándéka amikor már kézzelfoghatóak a falak. Más nyílásméret, máshol legyen a nyílás, máshol legyen egy-egy válaszfal.
Ezt tégla esetén pikk-pakk meg lehet oldani. A leszállított nagypanelosnál nem. Világos?
"Nem értem, hogy miről okoskodsz, amikor ha jól látom ketten is írtunk a könnyűszerkezetes házakkal kapcs. mert ilyet építettünk. A németországból író válaszadó vagyok megint.
Itt kint bármilyen könnyűszerkezetes házat csak kész falszerkezettel szállítanak, nem tökölnek a helyben ácsolgatással. A mi házunkat 1,5 nap alatt építették fel!!! A falak kompletten készek voltak 1 nap alatt, a tetőszerkezet is, a második nap délután kettőre végeztek a tetővel teljesen! "
Nekem ne mutasd be. Számos nagypaneloshoz készítettünk alapozó munkát, pincét.
"Ezt mondjuk a büdös életben nem hiszem el neked, mert egy normális háznak csak a belső kialakítása 4-5 hónap tégla esetén. Nálatok nem kell falazni, vagy mi a csoda?
Egy téglaház átlagos elkészülési ideje az első mozzanattól kezdve az építkezésen egy,másfél év, míg egy könnyűszerkezetesé 4-6 hónap. "
Hiszed vagy sem, egy nap egy családi ház falazása. Másnap már stolicán van a födémzsalu. Harmadnap ha végeztek a vasbeton szerelők délután be is van betonozva. Kéthét múlva kizsaluznak és felvonulnak az ácsok. Közben elkezdik a válaszfalakat is felhúzni. Gépi vakolásról, glettelésről hallottál már?
Te összekevered az építőipart a kalákában végzett házépítéssel. Tudom, hogy nem értesz hozzá. Én viszont ebből élek.
"Nálunk egyébként 2 hónapot kellett várni a házra a megrendelést követően, ez idő alatt elkészítettük az alapot és a garázst pl."
Nálam ilyenkorra serényen dolgoznak a villanyszerelők...
Mindemellett én csak annyit tudnék javasolni, hogy tanulj meg írni, mert a helyesírásod alapján valamilyen 15 éves trollkodó hülyegyerek lehetsz.
Értelmes felnőtt ember legalábbis nem ír le olyan förtelmet, hogy "rosszúl", amit te nem egyszer megtettél.
Ho-ho-ho-hoó! Fogtam egy igazi nyelvtan nazi-t! Te kritizálsz aki a Németországot is kisbetűvel írja? Elöbb a magad könnyűszerkezetes házad táján sepregess.
Aki egy vitában már nem az érvet támadja, hanem az érvelőt. Az a legszebb bizonyítéka annak, hogy elfogytak az érvei.
Csak nem gondolod, hogy egy számítógép elött űlve fogok egy magadfajta billentyűvirtuózzal vitázni? Beszédfelismerést használok. Gyors, kényelmes, és boldogsággal tölti el a nyelvtan nazi-kat
Senki kedvéért nem fogom javítgatni a könyvtárát. Az ok egyszerű. Te nem így sem úgy sem érted meg. Az értelmesebbje meg így is megérti, hogy miért nem épít az ember a családjának fakalyibát egy ház helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!