Osb házat akarok építeni így megoldható lenne? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szoba+konyha az egész max 35-40m2 lenne.Beton alap,méterenként gerenda,rá az osb lapok,10cm nikecell majd belülről gipszkarton,lapos tetővel. Így elég lenne rá a szigetelés és az egészre kell e engedélyt kérnem? saját portámon építeném.2017. dec. 13. 12:26
11/15 anonim válasza:
Úgy látom, hogy felesleges volt segíteni, mert napok óta eltűnt a kérdező, és annyi tisztesség sincsen benne, hogy megköszönje a segítséget!!
12/15 anonim válasza:
Azért vitatkoznek az osb vizallosagaval. Nekunk az asztalosmuhelynel kulteren egy teto keszult belole es csak egy parazaro folia volt rajta. Kb 5 ev utan is eleg jol nezett ki oedig a folia mar nem is fedte rendesen es azott
13/15 A kérdező kommentje:
#11es azer a semmit mondo valaszodra milyen koszonetet varsz?
Te megkoszonted hogy kiirtam ezt a kerdest es okultal belole ?
2017. dec. 16. 01:00
14/15 anonim válasza:
Semmitmondó???
5-ösként még azt is kikerestem, és belinkeltem, hogy hol kapsz olcsón szendvicspanelt.
Csak nem azt várod el, hogy fel is építsük?!
Ne félj, többet nem segítek ebben a rovatban, mert csak hálátlan bunkók vannak itt.
15/15 A kérdező kommentje:
Akkor mondd már meg nekem hogy miért magyarázol azért hogy nem köszöntem meg? Honnan tudod miért nem? De elmondom azért nem mert nem egésznap a gyik előtt üldögélek...van bőven ellátni való feladatom.
2017. dec. 18. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!