Ezt megéri megvenni 3×6 méter? A lemez vastagsága az lehet vékony. TIN802 Mobil garázs A mall.hun van. Csak nekem kell összerakni.
Ez inkább kerti tároló.
Nekem van hasonló, nagy fostalicska.
Ha tudsz hegeszteni, akkor zártszelvényből, plussz trapézlemezből örök darabot tudsz építeni ebből a 200 ezerből..
Tudom, meg le kell majd alapozni, ha lenne hegesztőm már megcsináltam volna.
Ez miylen lemezből van mert azt írja rá hogy 0.25-0.30 asig a T7 lemez 0.5 től kezdődik....
Nem gyenge?
Miért rossz a tiéd? mi a gáz vele? ha bent van szegecselve a lemez csak kitart mindenhol.
Apám vette, csak rám maradt.
Olyan bonyolult volt összerakni, hogy amikor megláttam, én feladtam, pedig sok mindent összeraktam már..
Apám összerakta, de hegesztenem kellett zártszelvényből egy keretet hogy legyen mire ráfogatni...
Szóval a feléből megveszed az anyagot, 30 ért egy invertert, és hajrá!
Én legalábbis ezt tenném.
Az nem érdekel, hogy miylen összerakni, csak csavarozni kell. Hanem hogy elbírja télen a havat és nem hajlik könnyen a lemez?
A többi garázs mind ennél drágábbak és nem 3×6 méteresek hanem 3×5söket lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!