Üdv. Miképp lehetséges egy azonos Milesi vékony lazúros kannában eltérő színű festék?
Figyelt kérdés
Mi lehet szerintetek az oka annak, hogy Milesi mahagóni vékony lazúrral kezdtem el lekenni a terasz tetőnek szánt gerendáimat. A gerendák fenyő anyagúak 15*10 -es méretben.5 db-ot átcsiszoltam szalagcsiszolóval, . Majd a kannában levő festéket felrázva lazúrozó ecsettel lekentem. Ok. Rá 2 napra másik ötöt csiszoltam meg. Ezek 20*20-as méretűek. Minden más ugyan az. és dió színű lett. Ez mitől lehetséges? Ugyan az kanna. Felrázva. Minden ugyan az. és még is más szín. A fene sem érti.2017. júl. 23. 19:31
1/2 anonim válasza:
A 20x20-as gerendák más anyagból vannak, mint a 15x10-esek.
Fenyőből is van többféle és mindet használják az építőiparban.
- jegenyefenyő
- vörösfenyő
- erdeifenyő
Nem a festék váltott színt az tuti!
2/2 kunu lenke válasza:
Szia.Az anyag víztartalma valamint ha nem egy helyről van a faanyag minimális színeltérés lehetséges.Én anno lambériával jártam így és én is 99%-ban a Milesit használom de én a cseresznye színt.Itt a Skandinávnál vettem az anyagot Bp-n és vidéken a hiányzót és ugyan azzal az 5 literessel kentem más színe lett aztán a tulaj is kipróbálta és ámult és nem örült mert még egyszer át kellett neki kenni az egészet,hogy kevésbé üssön el egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!