Komplett tető készítés 1.3 millióért? Reális?
Figyelt kérdés
Kb. 24m2 + 6m2 filagóriára kell kontyolt tető (kb. 70m2 tető, ötszög plusz egy kiugró résszel (6m2), lambériázva, cseréppel fedve, eresz csatornázva, oldalán kb. 8m2 apácaráccsal. Szelemen, szarufa, fogópárok gyalulva.2017. szept. 3. 00:38
1/9 anonim válasza:
A cserepek, a tetőszerkezet faoszlopai és lécei benne vannak az árban? Ezek magukban kerülnek félmillióba, de ha ingyen bontott anyagot használnak, vagy csak nincs benne az árban, akkor talán még reálisnak nevezhető.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez így kompletten kerül ennyibe, nem bontott anyagokból. Annyit tudok, hogy a cserép kb. 300 ezer és az össz munkadíj 400 ezer. A faaanyag meg a többi lim-lom lenne 600 ezer?????
2017. szept. 3. 08:30
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon jó ár. Nézd már meg, mennyi a faanyag m3 ára és nem fogsz csodálkozni.
5/9 anonim válasza:
Többi "lim-lom"...Na kérlek az a többi lim-lom maga a tető, a cserép csak a borítás. Ezek nélkül a lim-lomok nélkül NINCS TETŐ! Teljesen elfogadható ár.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát, ha azt mondjátok hogy korrekt akkor elhiszem.
2017. szept. 3. 18:05
7/9 anonim válasza:
Most építkeztünk.Nagyon reális.
8/9 kunu lenke válasza:
Szia.A jobb minőségű akár válogatott faanyag kb 76.000 Ft k3.A cserépnek darabja 180 -tol a kb 250 ft / db szorozva m2 !Alsó hangon a munkadíj tető szerkezet készítés,lécezés,cserepezés tetősík alapján 5500 Ft+áfa és ez már olcsó ha szakember csinálja és garanciát is vállal a munkájára.A bádogos munka minimum 2000 Ft/ folyóméter + mellé még az anyag!Én nem tartom soknak mivel én is ezzel foglalkozom.A gyalulás lambériázás+ minimum 2000 Ft m2 de ez több szokott lenni!Szerintem korrekt ár!A lényeg ha fóliát raktok a megfelelő ellen léc anyagvastagság meglegyen,nem mindegy párazáró vagy páraáteresztő fólia esetleges hószigetelő miatt.Ugyan akkor a beszellőzési keresztmetszet és a megfelelő kiszellőzés biztosítása is fontos fólia felhelyezése esetén.
9/9 A kérdező kommentje:
Nahát ha ennyi, akkor ennyi! Köszönöm a válaszokat!
2017. szept. 11. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!