Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Komplett tető készítés 1.3...

Komplett tető készítés 1.3 millióért? Reális?

Figyelt kérdés
Kb. 24m2 + 6m2 filagóriára kell kontyolt tető (kb. 70m2 tető, ötszög plusz egy kiugró résszel (6m2), lambériázva, cseréppel fedve, eresz csatornázva, oldalán kb. 8m2 apácaráccsal. Szelemen, szarufa, fogópárok gyalulva.

2017. szept. 3. 00:38
 1/9 anonim ***** válasza:
A cserepek, a tetőszerkezet faoszlopai és lécei benne vannak az árban? Ezek magukban kerülnek félmillióba, de ha ingyen bontott anyagot használnak, vagy csak nincs benne az árban, akkor talán még reálisnak nevezhető.
2017. szept. 3. 00:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez így kompletten kerül ennyibe, nem bontott anyagokból. Annyit tudok, hogy a cserép kb. 300 ezer és az össz munkadíj 400 ezer. A faaanyag meg a többi lim-lom lenne 600 ezer?????
2017. szept. 3. 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ez egy nagyon jó ár. Nézd már meg, mennyi a faanyag m3 ára és nem fogsz csodálkozni.
2017. szept. 3. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon baráti ár.
2017. szept. 3. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Többi "lim-lom"...Na kérlek az a többi lim-lom maga a tető, a cserép csak a borítás. Ezek nélkül a lim-lomok nélkül NINCS TETŐ! Teljesen elfogadható ár.
2017. szept. 3. 14:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát, ha azt mondjátok hogy korrekt akkor elhiszem.
2017. szept. 3. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Most építkeztünk.Nagyon reális.
2017. szept. 9. 17:25
 8/9 kunu lenke ***** válasza:
67%
Szia.A jobb minőségű akár válogatott faanyag kb 76.000 Ft k3.A cserépnek darabja 180 -tol a kb 250 ft / db szorozva m2 !Alsó hangon a munkadíj tető szerkezet készítés,lécezés,cserepezés tetősík alapján 5500 Ft+áfa és ez már olcsó ha szakember csinálja és garanciát is vállal a munkájára.A bádogos munka minimum 2000 Ft/ folyóméter + mellé még az anyag!Én nem tartom soknak mivel én is ezzel foglalkozom.A gyalulás lambériázás+ minimum 2000 Ft m2 de ez több szokott lenni!Szerintem korrekt ár!A lényeg ha fóliát raktok a megfelelő ellen léc anyagvastagság meglegyen,nem mindegy párazáró vagy páraáteresztő fólia esetleges hószigetelő miatt.Ugyan akkor a beszellőzési keresztmetszet és a megfelelő kiszellőzés biztosítása is fontos fólia felhelyezése esetén.
2017. szept. 11. 15:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Nahát ha ennyi, akkor ennyi! Köszönöm a válaszokat!
2017. szept. 11. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!