Aki volt már bent konténer házban vagy konténer házban lakik, mondana véleményt? Tudom hogy nagyon időtálló, viszont szigetelés nem árt neki. Azt akarom megtudni hogy mennyire hallasz át egyik szobából a másikba?
Érdemes számolgatni kicsit az építés költségeit. Egy jó állapotú 20lábas konténer négyzetméter ára vetekszik egy épített ház négyzetméter árával, miközben a belmagassága elmarad attól.
Ilyet tényleg csak az csináljon, aki ilyet akar! ;-)
Én simán el tudnám képzelni de inkább csak irodának, vagy hétvégi háznak.
Nálunk egyre többen vesznek ilyet. Gondolom a mobilházra gondolsz. A szomszédom is vett, és nem panaszkodik rá. Neki tetszik. 2 utcával odébb is van, és pár napja is láttam kiszállítani egyet. Szinte minden utcában van 1-2 nálunk. Még nem hallottam rá panaszt. Téliesíteni kell, ennyi az egész. A benti válaszfalak eléggé vékonyak, gondolom áthallatszik minden, de az a normál háznál is megeshet, hangszigeteléssel megoldható. A fürdője elég kicsi, de gondolom megrendelésnél ezen lehet módosítani. Berendezéssel sem kell foglalkozni, mind be van bútorozva. Elég kényelmes megoldás, aki csak költözni akar.
A helyiségek viszont szűkebbek, mint a normál házaknál. Javítani nemigen kell rajta semmit, míg a normál házaknál szinte mindig akad valami. De a mobilházat nem, vagy csak nehézkesen lehet bővíteni, míg a normál házat igen, viszonylag könnyedén, de mint az életben oly sok minden ez is pénzkérdése.
Én konténerházban lakom hát nem mondanám hogy nem lehet áthallani .... De én imádok benne lakni !!
Praktikus, olcsóbb és kívűl oldalt ,felül ,alul jó vastag szigetelés van rajta tehát télen meleg nyáron hűvös!.
Kedves 12-es, a mobilház nem azonos a konténerházzal!
Nekünk is mobilházunk van a telken, tudom mire gondolsz, de a kettő nem azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!