Mekkorának kell lenni legalább egy teleknek hogy lehessen rá házat építeni?
Biztos vagy benne 2-es?
Mert a 200 m2, az nagyjából 50-60 négyszögöl.
Lakóháznál ez húzós ...
3. nem értem hol a probléma, simán rá lehet tenni egy 70m2 alapterületű házat, emelettel az 100-130m2, attól függ hogy van kialakítva a tetőtér vagy két teljes emelet-e.
Marad ca. 130m2 terület, ami bőven elég a szabályok betartására az esetek 99%-ában.
Kedves 6-os!
Nem vitatkozni akartam, csak megerősítést kértem, hogy biztos vagy e benne, nem nézted e el a m2-t négyszögölnek.
Felőlem bármit építhet rá, nem vagyok szakértő, csak ekkora terület még üdülőteleknek is kicsi.
Én még nem találkoztam ekkora lakóházhellyel, de ettől még lehet.
Időközben nagyon jól le lett írva, hogy mi a teendője a kérdezőnek, ... talán pont általad.
A fenét nem kötekedni akartál, a pirosat is biztos poénból meg véletlen nyomkodtad :)
Nem láttál még ekkora telken házat? Jártál már városok családi házas, sorházas övezeteiben? Jellemzően ekkorák a telkek.
Teljesen korrekt, hogy a helyi szabályoknak kell megfelelni, de te nem ezt hoztad fel, hanem egyszerűen belekötöttél a válaszomba mert nem értettél egyet vele.
Normálisan is el lehetett volna mondani a véleményedet, de nem tetted.
Én sem vitatkozni akarok!
De ne vágjuk rá, hogy simán lehet, mert közel sem biztos!
(leírták már HÉSZ szabályozza)
Az oké, hogy leírod, hogy 70m2 elég, de adott esetben az elő-, hátsó- és oldalkert (kötelező) mérete miatt nem megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!