2 napja kiderult, hogy egy 3x2meteres trafohazat tenne az ELMU 50cmre a keritesunktol. A 15 honapos kislanyunk abban a szobaban alszik, igy a feje 170cmre lenne a trafotol. Van valakinek otlete hogyan tudom megakadalyozni a telepitest?
Egy es ket sarokra is a nalunkenal alkalmasabb hely lenne a telepitesre (pl. gyumolcsos van haz nelkul).
Az onkormanyzat engedelyezte.
Senki nem tajekoztatott minket. Kb 2 nap mulva raknak le.
Kieg: egyszer letöltöttem egy előadást, a BME-ről Ladányi József szerzővel Villamos hálózatok és berendezések mágneses terének környezeti hatása címmel, abban volt szó ilyen alagsori-földszinti állomások térerőcsökkentéséről (de most nem találom a neten), meg valamikor volt a már linkelt OSSKI-nek egy 5. számú tájékoztatója, ileltve az meg is van:
"A feje 170cmre lesz.."
"Nem az a kérdés hogy káros vagy nem..."
Úgy bírom az ilyen embereket, ha meg nincs villany az elsók közt reklamál hogy "mikó lesz má, leolvad a hűtő!"
Mindegy is. Ez egy többmillás beruházás, több hónapos szervezéssel. Valószinűtlen hogy arrébb rakják. Egy dolgot tanácsolhatok. A szolgáltatónál mnden hálózatnak van "gazdája", úgy hívják TERÜLETFELELŐS. A számlán lévő telefonszámon név, cím alapján megadják a ti körzetetek felelősének számát. Ő terveztette, rendelte meg az egészet. Érdeklődj nála mit lehet tenni. 6:45kor már bent vannak.
Na, ez tök aranyos, hogy valami bosszúlepontozás volt itt, mindenki le lett pontozva.
Mondjuk azon hozzászólásaimat lepontozni, amiben csak tényeket közöltem, elég nagy vakságra utal. :D
Látom, a Kérdező meg nem hitte el az itt elírtakat, másutt is feltette a kérdést, pedig ez a helyzet, igazából nincs előírt távolság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!