100 m2-es A-A+-os házba két cserépkályhát rakassak 2 kéménnyel vagy egy nagyobb cskályha a nappali-konyha-ebédlő kifűtésére, és e-fűtőpaneleket a hálóba, gyerekszobába, egyéb kisebb helyiségekbe?
Figyelt kérdés
Utóbbi esetén a Nobo szimpatikus, esetleg erről is írhattok tapasztalatokat.
Más fűtési alternatívák is lehetnek, de a padlófűtés sajnos nem lehetséges és a gázt sesm szeretnénk bevezetni az épülő házba. Napelemrendszer egyelőre nem lenne, így az egész házat sem fűtenénk elektromosan az ára miatt. Kicsik is vannak, egész nap menne a fűtés.
2017. ápr. 27. 12:28
11/14 Szudan válasza:
Ugyan ezen a procedúrán átestem, utánna olvastam minden fűtési rendszernek, és én a cserépkályha, inverteres klíma kombinációt választottam, de nagyon figyelni kell hogy klímával minden helyiséget tudj fűteni mert nem egyszerű dolog, mert ha nem sikerül akkor jöhet a légtechnikai csövezés, hogy eloszd a meleget.
12/14 A kérdező kommentje:
Az inverteres klíma kiépítése kb mennyibe kerülne?
2017. máj. 12. 12:40
13/14 Szudan válasza:
inverteres klíma árában elég nagy a szórás, persze számít az elosztás hogy mennyi beltéri illetve kültéri egység kell, de ha úgy tervezed a házad hogy klímával akarsz majd fűteni (ebbe a cserépkályha nincs benne) szerintem 1.1 millióból beszereléssel garanciával meg kell lennie. de szerintem inkább még kevesebb...
14/14 A kérdező kommentje:
köszi!
2017. máj. 29. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!