Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Most akkor mit tudunk kezdeni...

Most akkor mit tudunk kezdeni a melegvízzel?

Figyelt kérdés

Vásároltunk egy lakást, gáz kombi cirkóról megy a fűtés meg a melegvíz.

Utóbbi elég bajos.

Zuhanyzáshoz oké a víz, de a kád csap elég lazán engedi a meleget, inkább langyos.

Ebben az esetben mit lehet tenni?

Én úgy tudtam, hogy képes ellátni melegvízzel..

2017. márc. 14. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Most még nagyon hideg a viz,teljes átfolyásnál másnál sem kápes forró vizet csinálni.A cirkó alatt van bekötő cső,alatta a vizcsap.Na ezen kell kicsit elzárni,és máris kellő meleg folyik majd .Nem tudom hány fokra van állítva,de 50 felett ne legyen,mert az már a vízkő kicsapódás miatt kárositja a kazánt .Ha melegviz folyik,ezalatt nem fűti a radiátorokat .
2017. márc. 14. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak magasabbra kellene állítani a melegvíz hőmérsékletét a kazánon. Nekünk is gázkazánról megy a melegvíz is, és simán csinál 60 fokos vizet mindenhol a legnagyobb télben is.
2017. márc. 14. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is (ha azt használom) a 24 kW-os kombi kazán olyan hőfokú melegvizet készít, amilyen hőfokot beállítok a kazánon melegvízhez.
2017. márc. 16. 13:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. márc. 17. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!