Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Zuhanykabint meg lehet így...

Zuhanykabint meg lehet így csinálni?

Figyelt kérdés

Vennénk egy íves zuhanykabint tálca nélkül. A "tálcát" úgy oldanánk meg, hogy betont úgy képezzük ki, hogy középre lejtsen, és oda teszünk egy összefolyót. Eddig ez szokványos, azonban magát a kabint a járólapra tennénk, és nem csinálnák neki semmilyen peremet, magasítást. Így nem kellene egy "magas", 5-7 cm-es peremet átlépni, csak a zuhanykabin 1-2 cm-es alsó sinét.

Ilyen képeket sehol nem találtam a neten. Meg lehet valósítani? Milyen lenne?

2017. márc. 6. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Természetesen meg lehet csinálni.

Ez is valami hasonló:

[link]

2017. márc. 6. 21:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Ok. De vajon esztétikus is? Valaki azt mondta, hogy idétlenül néz ki, ha a 190 cm magas zuhanykabint a járólapra tesszük. Mindenképpen érdemes kiemelni. Ráadásul a belépés is kényelmesebb egy magas embernek.

Ami ezen a képen van, az szerintem nem a hagyományos elhúzhatós, hanem nyithatós kabin, aminek nincsen se alsó, se felső sínje, így a beszállásnál ezek nem is akadályozzák az embert. Nekem az ilyen helyhiány miatt nem férne be.

Mi a véleményetek?

2017. márc. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!