Mobil garázst vagy kocsibeállót érdemes csinálni?
Köszönöm a választ.!
Érdemes készen kapható mobilgarázst venni, vagy olcsóbban kijövök ha magam csinálom meg mondjuk OSB-lapokból?
Egy Mobilgarázs 130 ezer forint, 3x5m
Rozsdásodástól leginkább az menti meg, ha rendszeresen tisztán van tartva, és nem csak a kaszni, hanem allul is... a legtöbb rozsdát nem az eső okozza, hanem az allulra felverődött latyak, sár stb ami aztán megreked a résekben újra és újra felszív és magában tart egy csomó vizet...
De amúgy egyértelműen a mobilgarázs
Mobilgarázs!
Lehet, hogyha házilag csinálod sem lesz sokkal olcsóbb, de érdemesebb fából (OSB) csinálni, mert ezekben az alumínium garázsokban szétfő az autó nyáron.
Hiába szigeteled.
Kezdj el bontott téglát vásárolni (sok helyen ingyen elvihető) és amikor összejött az a mennyiség ami kell, ess neki a felépítésnek.
Hidd el, "olcsó húsnak híg a leve"!
Én is téglából építettem, beton alapra beton tetővel, mindent bontott anyagból, és mindent én csináltam, 150.000ből megvolt a 3méter *4méteres garázs...
Aztán az egészet bevontam vízhatlan bitumenes festékkel és betemettem és bevetettem fűvel...
Ja alapban 1.5méter mélyre csináltam a föld szintjétől, így most úgy néz ki, mint egy régi pince.
Kedves 9-es, ha úgyis falaznia kell, akkor minek a vasúti talpfa?
Nehogy félreérts, nem kötözködni akarok, hanem tanulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!