Ehhez kell engedély?
Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg, hogy a héaz se szólhasson bele. Hallottam, hogy ha 1m től többet nem emelkedik ki a földből, arra nem kell. Persze zöldtetős építményre gondolok, ami végülis 0 nm-t változtatna meg, ami a felületet illeti. A másik meg, hogy ugye üvegházhiz nem kell engedély, de a hészben erről persze nem esik említés. Akkor ez azt jelenti, hogy kizárja, vagy épp az ellenkezője, hogy az általános jogszabályok vonatkoznak rá és minden olyat lehet, amihez nem kell engedély? Vagy hogy kell nézni a hészt?2017. febr. 25. 19:18
1/3 anonim válasza:
Már nem kell engedély akár 300 n2 házhoz sem,csak be kell jelenteni az önkörmányzathoz.Én ezzel meg az önkormánmyzathoz sem mennék . Lényege dolognak ,hogy legyen felelős személy,aki ennek épitését tervezi,felügyeli .
2/3 A kérdező kommentje:
Én nem lakóházat akarok, hanem zártkertbe egy építményt, amihez nem kell semmi és senki. Ezt elfelejtettem írni :)
2017. febr. 25. 21:52
3/3 anonim válasza:
Mindegy hogy mi ,meg zártkertbe , ha épülni akarsz azt megkell terveztetni ha legálisan akarod ,ha nincsenek rossz szomszédaid akkor mehet simán bármi féle bejelentés nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!