Fa melléképületet szeretnénk vagy más ötlet?
Figyelt kérdés
Az építmény 9x3 m 2,5 magas ehhez jönne egy ekkora terasz átlátszó tetővel.
Ma kaptunk rá árajánlatot 2,5 millió azt lefaragtuk 1.9millóra.Van valakinek egyéb ötlete,h miből lehetne esetleg még csinálni olcsóbban? Vagy ez reális ár? Nem vagyok otthon a témában:(
2017. jan. 20. 13:58
1/5 anonim válasza:
Nézz körül a neten hogy kb mibe kerül egy ekkora faház. 1.9 Mft nem a valóságtól elrugaszkodott összeg egy jó minőségű 27 m2-es faházért.
2/5 anonim válasza:
Mire használnátok azt a melléképületet? Esetleg keresgélhetsz a könnyűszerkezetesek között is. Ilyesmire gondolok:
3/5 A kérdező kommentje:
Tárolásra használnánk fa,takarmány,lovas cuccaim.
Amit még tudni kell a házról.2.5 m magas a legalacsonyabb pontja 190 cm . 3 egyenlő részre van elosztva 3 ajtóval, ebből 2 rész szigetelt.
2017. jan. 23. 13:17
4/5 anonim válasza:
Ha csak tárolás, akkor én maradnék a könnyűszerkezetesnél. Feléből-harmadából kijössz.
5/5 A kérdező kommentje:
Mi is gondoltunk rá.Köszi,az oldalt lehet felkeresem őket,mert láttam,h van fahatású épületük.
2017. jan. 24. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!