Alulról vizesedő falak egyszerű, saját kivitelezésű megoldást szeretnék, van jó ötlet? Várnám!
Amit házilag könnyű, az ez:
Az alap felett kell befurkálni, és ezt injektálni.
Ismerős meg azt csinálta, hogy ásott a fal mellé egy kb. 60 cm-es árkot, berakott egy fémlemezt, kívülről földdel töltötte vissza, belül meg nagy szemű kaviccsal, így ott a fal nem tud nedvességet felvenni, a lentebb felvettet meg leadja, mert járja a levegő.
De a kettőt lehet kombinálni is...
Mielőtt százezreket költesz el egy ötletre, érdemes feltárni a vizesedés okát.
Annak megszüntetésével (ha lehetséges) megszűnik a vizesedés is.
Az esetek közel felében nem a magas talajvíz okozza a vizesedést, hanem egyéb ok!
"Az esetek közel felében nem a magas talajvíz okozza a vizesedést, hanem egyéb ok!"
Mondj kettőt légyszives!
"Csak a szigetelõ cégeket messzire kell kerülni mert drágák és nem is minden megoldásuk jó szerintem."
Tény hogy jól meg kell válogatni kivel csináltatod, és drága mulatság is, de az sem életbiztosítás ha Móricka nekiesik ész nélkül.
"Az alap felett kell befurkálni, és ezt injektálni."
Megcsinálni meg tudja, de nem árt utána nézni hogy is működik ez pontosan, milyen befúrási szöggel, milyen távolságban, mennyit kell bele injektálni.
Amúgy igazság mindenki hozzászólásában van. Én is elsősorban egy feltárást csinálnék, egy részen leásva az alapig, falról leverve a vakolatot, hagyni hogy kiszáradjon.
Fotót is feltehetnél róla nekünk szerintem.
"de nem árt utána nézni hogy is működik ez pontosan"
A linken a videóban minden ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!