Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kerülne kb?

Mennyibe kerülne kb?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy egy mondjuk 60 m2-es csarnokot(nem tudom hogyan nevezzem:DD) felépíteni+áramot bekötni.
2016. dec. 15. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
60 nm még messze van a csarnoktól...
2016. dec. 15. 13:32
 2/6 A kérdező kommentje:
jól van ember, említettem is, hogy nem tudom hogyan nevezzem. Valószínűleg te is értetted, mire gondolok.
2016. dec. 15. 13:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként pont ez volt a kérdésem, hogy lehet-e már csarnoknak nevezni egy 60 nm-es épületet....
2016. dec. 15. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, b+, nem értettem. 60 nm-es valamit (te sem tudod, hogy mit) szeretnél. Milyen magasat? Milyen szerkezetűt? Fa? Beton? Acél? Tégla? Zárt legyen vagy nyitott? Szendvicspanel borítást akarsz? Mit akarsz benne tárolni? Hol akarod? A kertben? Ipari területen?

Áram: magánszemélyként vagy ipari fogyasztó? Mekkora áramigény?

Konkretizáld már az elképzelésed, leszelszíves.

2016. dec. 15. 13:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam itt egy zárt terű kb. 4 méter magas építményre. Építőanyag részemről tök mindegy lenne, áram csak világítás szempontjából. Egy 18 éves kölyök vagyok és csak elképzelés szintjén megy az egész egy fedett gördeszka pályáról. Értelemszerűen magánszemélyként.
2016. dec. 15. 13:50
 6/6 Salk Balázs ***** válasza:
kb 5-6 millió Ft.
2016. dec. 18. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!