Mennyibe kerülne felépíteni egy 8-10 lakásos társosházat?
Figyelt kérdés
Nos van egy nagyobb összegem amit ingatlanba szeretnék befektetni és persze felkeresek majd komoly cégeket is csak elösször szeretnék nagyából tisztábanlenni az árakkal. Az elképzelésem hogy egy kb 8-10 lakásos társosházat felhúzzak és aztán albérletként kiadjam őket kb és átalgosan 60nm3 es lakásokkal gondolkodtam természetesen kulcsrakész állapotban felhúzni és úgy kiadni. Ezek mellett az idvarban parkolókat illetve garázsokat szeretnék kialakítani és az lenne a kérdésem hogy ez így mindenestől amit leírtam mennyibe kerülne?2016. nov. 27. 22:17
1/2 anonim válasza:
Egy két millából meg van.!!!
Most te komolyan, úgy akarnál neki fogni hogy nem is tudod mit , hogyan akarsz. Egy sima lakás lehet 15, de lehet 100 milla is.
2/2 anonim válasza:
Szerintem első fő szempont, hogy hol szeretned? Mennyi pénzed van a telekre? Kik élnek arra, kik a célközönség?mennyit tudsz önerővel te magad megcsinalni? A generálkivitelező többe kerül szerintem, mintha te szervezel oda részmunkákra embereket. De kb ez a társasház projekt mindenkeppen tobbszáz milliós tétel. Magánemberként ha ennyi pénzed van, inkabb fogadj brókert es tőzsdézz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!