Milyen benzines láncfűrészt vegyek otthonra 50 e Ft-ig?
Most latom h vannak ezek a pici 38 kobcentisek, lehet h ez is boven eleg lenne..
A praktikerben kaphatok azok milyenek szerintetek?
Kérdés, hogy mit szeretnél vágni, és mekkora mennyiségben?
Mert ha a teljes téli tüzelőhöz kell, akkor ennyiért nem kapsz semmit. Még használtan is csak olyant, amit már nem érdemes megvenni.
A kis teljesítményű gépek inkább kertészeti felhasználásra vannak, gallyazáshoz, a vastag fákat nem bírják.
Ha csak évi pár fát akarsz kivágni és tűzre összevágni, akkor az említett McCulloch cs380 tökéletes lesz. De erős használatnál nem lesz hosszú életű. Nem véletlen, hogy a 410-es már duplájába kerül.
Igen...sajnos en is ezeket hallottam roluk, h ami olcso az kb egy szezont is bir...
Most tuzelonek akarok felvagni nehany szaraz akacfat. Meg van villanypozna, azt is szet akarom vagni
Mi az a sarang?
Most egy kolcsonbe kapott elektromos Makitaval vagok. Szornyu. Lassu es gyenge.
Persze nem tudom milyennek kene lenni. Lehet h eletlen a lanc?!
Gondolom ha szenved, akkor valami gond van. Az se biztos, hogy a legkeményebb modell.
https://www.youtube.com/watch?v=_B5Pxggh8jo
Ilyet még én is veszek egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!